Tapet vinil verde ocru model floral 70 cm latime Home 3 Roberto Cavalli 14019

Roberto Cavalli Roberto Cavalli

14019

Produs Nou

Tapet  de Vinil multicolor floral Roberto Cavalli 14019 Expand

Acest model de tapet din vinil face parte din colectia celebra Roberto Cavalli Home no.3. Este un model extrem de special datorita nuantelor calde care sunt prezente cu desarvarsire pe acest tapet. Ambianta, caldura, eleganta sunte termeni potriviti. Model tapet dormitor de la Roberto Cavalli. Model tapet dormitor de la Roberto Cavalli.

Detalii

656,00 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapetul de vinil cu nuante calde multicolore rosu, verde, maro, galben este regasit in colectia de lux Roberto Cavalli Home no.3. Aceasta exemplificare este una speciala prin combinatia puternica de culori calde si vesele care pun in lumina contrastul dintre lumina si umbra. Este usor de aplicat pe suprafata aleasa, rezistenta la apa cat si la foc. Este ideal pentru dormitoarelor matrimoniale datorita elementului central, trandafirul, simbol al iubirii dar si pentru diferite spatii comerciale precum saloanelor de infrumusetare si de spa.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet vinil
Culoare Verde/Ocru
Latime Rola 70cm
Repetare Model 70cm
Colectie Home 3
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.