Tapet vinil verde auriu model floral 70 cm latime Home 3 Roberto Cavalli 14034

Roberto Cavalli Roberto Cavalli

14034

Produs Nou

Tapet de vinil gri, argintiu Roberto Cavalli 14034 Expand

Acest model de tapet este simplu si clasic prin formele florale, dar este impunator prin cromatica vasta de culori de gri si alb. Face parte din colectia de lux Roberto Cavalli Home no.3. Este dedicata spatiilor inalte si luminoase.

Detalii

656,00 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapetul de vinil de nuante de gri pe un fundal albicios creeaza o atmosfera desavarsitoare prin crochiurile aplicate fin si cu o precizie inedita. Face parte din colectia de lux Roberto Cavalli Home no.3. Se aplica usor pe suprafata propusa. Este destinat incaperilor unde lumina prezinta un factor important in realizarea contrastelor si punerea in lumina a nuantelor de bej . Astfel de incaperi potrivite sunt cele spatioase si inalte, mobilate intr-un stil architectural Clasic, Modern si Contemporan care sa reliefeze tapetul prin cromatica si prin fumusetea florala pe care o contine.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet vinil
Culoare Verde/Auriu
Latime Rola 70cm
Repetare Model 32cm
Colectie Home 3
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.