Tapet vinil verde auriu model Damasc 70 cm latime Home 3 Roberto Cavalli 14052

Roberto Cavalli Roberto Cavalli

14052

Produs Nou

Tapet de vinil argintiu auriu Roberto Cavalli 14052 Expand

Tapet din vinil cu textura unica ce pune accentul pe modelul Damasc. Nuantele pot sa varieze in functie de punctul privirii, astfel insertiile florale sa fie accentuate de sclipici auriu. Dimensiunea unei role este de 70cmx10m, repetarea modelului este de 64cm. Culoarea este rezistenta la lumina puternica, iar materialul este lavabil.

Detalii

656,00 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapetul de vinil de nuante deschide precum auriu si verde deschis creeaza un spatiu primitor si liber . Este destinat incaperilor unde lumina prezinta un factor fundamental in realizarea contrastelor si punerea in evidenta a insertiilor florare realizate intr-o maniera simpla si clasica. Astfel de incaperi care sa se potriveasca cu acest tapet sunt cele dintr-o locuinta precum livingurilor, dormitoarelor cat si cele din spatiile comerciale precum resturantelor, saloanelor de infrumusetare si de spa, receptiilor de hoteluri si zonele de birouri bancare, de arhitectura, juridiciare.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet vinil
Culoare Verde/Auriu
Latime Rola 70cm
Repetare Model 64cm
Colectie Home 3
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.