Tapet vinil verde 70 cm latime Home 3 Roberto Cavalli 14090

Roberto Cavalli Roberto Cavalli

14090

Produs Nou

Tapet de vinil auriu si argintiu Roberto Cavalli 14090 Expand

Acest model de tapet din vinil cu nuante de verde, face parte din colectia Roberto Cavalli Home no.3. Este model clasic dar cu un puternic contrast dintr-o lumina si umbra. Este destinat incaperilor luminoase si spatioase.

Detalii

656,00 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Aceasta colectie de tapet Roberto Cavalli, sugereaza un design clasic delicat pe un fundal de culoare verde, ce creeaza o atmosfera de lux dar placuta. Culoarea de baza este auriul, o nuanta destinata incaperilor de zi luxuoase avand ca stil Art Deco, Art Nouveau, Clasic, Contemporan si Modern aplicata pe un fond bej inchis. Daca te uiti atent o sa vezi o stralucire intensa, aceasta fiind o alta caracteristica a acestei colectii exclusiviste. Modelul este aplicat folosind o serie de tehnici, pentru a realiza contururile (crochiuri) precise si fine. Acest timp de tapet este rezistent la foc, se prinde usor de perete si prezinta un grad rezistent la luciu.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet vinil
Culoare Verde
Latime Rola 70cm
Colectie Home 3
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.