Tapet vinil maro rosiatic model floral 70 cm latime Home 3 Roberto Cavalli 14032

Roberto Cavalli Roberto Cavalli

14032

Produs Nou

Tapet de vinil auriu roscat Roberto Cavalli 14032 Expand

Acest model de tapet cu o cromatica deosebita de auriu si roscat. Creeaza o atmosfera calda si vesela. Lumina joaca un rol fundamental in a pune in evidenta cromatica aceasta deosebita.Tapetul face parte din colectia de lux Roberto Cavalli Home no.3.

Detalii

656,00 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapetul din vinil cu nuante de auriu, maro si maro rosiatic care reliefeaza un contrast puternic intre lumina si umbra. Este destinata incaperilor unde lumina reprezinta un factor fundamental, de a scoate in evidenta aceasta exemplificare a tapetului. De asemenea, se potriveste incaperilor spatioase, inalte si largi . Astfel de incaperi potrivite sunt cele dintr-o locuinta cat si spatiilor comerciale precum restaurantelor, zonele de petreceri, cafenelelor, saloanelor de infrumusetare si spa. Atmosfera si ambianta ce se creeaza este una placuta si primitoare prin luminozitatea ce o ofere nuantelele deschise ale tapetului.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet vinil
Culoare Maro
Latime Rola 70cm
Repetare Model 32cm
Colectie Home 3
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.