Tapet vinil maro model cu frunze 70 cm latime Animalier Portofino 255001

PORTOFINO PORTOFINO

255001

Produs Nou

Tapet vinil maro model cu frunze 70 cm latime Animalier Portofino 255001 Expand
Model exotic este pus in valoare de nuantele de maro, verde, dar si de reflexiile aurii. Un tapet modern, din vinil, materialul este lavabil, iar culoarea rezistenta la lumina puternica. Dimensiunea unei role este de 70cm x10.05m, repetarea modelului este de 70cm. Tapetul face parte din colectia Animalier de la Portofino.

Detalii

360,00 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapetul are un imprimeu de frunze de feriga in tonuri de maro, aducand note de noblete si eleganta.Inspirat din natura, imprimeul exotic reda o atmosfera extravaganta, sclipitoare. Tapet din vinil cu imprimeu botanic in nuante de maro si ocru. Potrivit unor incaperi grandioase, tapetul induce o atmosfera nobila, un aer exotic si sofisticat.Imprimeul botanic reda o ambianta relaxanta, aerisita. Ideal pentru a fi folosit in saloane de festivitati, dormitoare luxuriante, dar si in spatii de relaxare.

Caracteristici

Material Vinil
Stil Modern
Tip Produs Tapet vinil
Culoare Maro
Latime Rola 70cm
Repetare Model 70cm
Colectie Animalier
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.