Tapet vinil maro model animal print 70 cm latime Home 3 Roberto Cavalli 14063

Roberto Cavalli Roberto Cavalli

14063

Produs Nou

Tapet vinil maro model animal print 70 cm latime Home 3 Roberto Cavalli 14063 Expand
Tapet din vinil, cu textura placuta ce pune in evidenta designul animal print. Culorile sunt placute, de la maro inchis la maro deschis, prezentate in degrade. Dimensiunea unei role este de 70cmx10m, modelul nu prezinta pierderi.

Detalii

656,00 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapet din vinil multicolor face parte din colectia de lux Roberto Cavalli Home no.3. Aceast model reliefeaza contrastul ce se poate crea intre nuantele de bej de la deschis spre inchis. Este usor de aplicat pe suprafata propusa, rezistenta atat la foc cat si la lumina puternica. Atmosfera ce se creeaza in spatiile unde se regaseste acest model este una primitoare si calda. Incaperile destinate acestui model de tapet sunt in principal zonelor de relaxare si socializare dar si dormitoarelor matrimoniale cat si spatiilor comerciale precum birouri, saloane de infrumusetare si spa.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Modern
Tip Produs Tapet vinil
Culoare Maro
Latime Rola 70cm
Colectie Home 3
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.