Tapet vinil maro auriu model Damasc 70 cm latime Home 3 Roberto Cavalli 14041

Roberto Cavalli Roberto Cavalli

14041

Produs Nou

Tapet de vinil auriu gri Roberto Cavalli Home 14041 Expand

Acest model de tapet din vinil este elegant prin modelul damasc auriu aplicat pe un fond de culoare maro. Face parte din colectia de lux Roberto Cavalli Home no.3. Este un tapet simplu, dar cu un efect puternic de contrast.

Detalii

656,00 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapet din vinil cu nuante de auriu, bej inchis si maro il fac deosebit de celelalte prin insertii realizate intr-o maniera simpla, cu o precizie delicata si clasica. Este indicat pentru incaperi unde lumina joaca un rol important in realizarea contrastelor dintre lumina si umbra. Astfel de incaperi pot fi cele dintr-o locuinta a unei familii precum dormitoarelor matrimoniale, livingurilor, holurior dar si spatiilor comerciale precum birouri de avocat, arhitectura, diverse afaceri, saloanelor de infrumusetare si spa. Aceasta exemplificare face parte din colectia de lux Roberto Cavalli Home no.3 Este usor de aplicat si prezinta un grad ridicat de aderenta impotriva focului .

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet vinil
Culoare Maro/Auriu
Latime Rola 70cm
Repetare Model 64cm
Colectie Home 3
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.