Tapet vinil gri 70 cm latime Home 3 Roberto Cavalli 14091

Roberto Cavalli Roberto Cavalli

14091

Produs Nou

Tapet de vinil argintiu Roberto Cavalli 14091 Expand

Tapet living argintiu regasit in colectia de lux Roberto Cavalli Home no.3. Este un mode dedicat spatiilor inalte , largi si luminoase. Atmosfera ce se creeaza pe baza acestui tapet este una placut cu un aspect ultramodern.

Detalii

656,00 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Cere informatii despre produs

Detalii

Aceasta colectie de tapet din vinil gri-argintiu regasit in colectia eleganta Roberto Cavalli Home no.3, sugereaza un design clasic bazat pe nuantele de argintiu aplicate delicat pe un fundal bej deschis care sa creeze o atmosfera de lux. Culoarea de baza este gri, o nuanta destinata incaperilor de zi luxuoase avand ca stil Art Deco, Art Nouveau, Clasic, Contemporan si Modern aplicata pe un fond bej deschis. Daca te uiti atent o sa vezi o stralucire intensa, o incapere luminoasa cu un aer curat si proaspat . Aceast element este o alta caracteristica a acestei colectii exclusiviste. Modelul este aplicat folosind o serie de tehnici, pentru a realiza contururile precise.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet vinil
Culoare Gri
Latime Rola 70cm
Colectie Home 3
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.