Tapet vinil gri 70 cm latime Home 3 Roberto Cavalli 14082

Roberto Cavalli Roberto Cavalli

14082

Produs Nou

Tapet de vinil cu nuante metalizate Roberto Cavalli 14082 Expand

Tapet din vinil cu nuante metalizate de gri,negru si argintiu care prezinta un statut elegant si rafinat. Este regasit in colectia celebra Roberto Cavalli Home no.3 si este destinat incaperilor cu un constrat ce isi face aparitia in mod evident.

Detalii

656,00 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Aceast model de tapet din vinil este unul inedit si elegant prin cromatica sobra pe care o are. Este un tapet deosebit din colectia de lux Roberto Cavalli Home no.3. Este potrivit spatiilor mobilate intr-un stil arhitectural clasic si modern pentru a pune in evidenta puritatea animatiei prezente pe acesta. Astfel de incaperi pot fi camerele de zi, livingurilor, spatiilor de socializare si relaxare precum cafenelelor si saloanelor de infrumusetare si spa cat si dormitoarelor matrimoniale. Ambianta si atmosfera calda pe care o creeaza acest model elegant este determinata de aparitia unor culori puternice cu un impact absolut asupra spatiului aplicat.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet vinil
Culoare Gri
Latime Rola 70cm
Repetare Model 40cm
Colectie Home 3
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.