Tapet vinil crem model uni 70 cm latime Home 3 Roberto Cavalli 14056

Roberto Cavalli Roberto Cavalli

14056

Produs Nou

Tapet de vinil auriu deschis Roberto Cavalli 14056 Expand

Acest model de tapet trasmita o stalucire inedita prin nuantele extrem de deschise de auriu si argintiu. Este destinat incaperilor inalte si luminoase cu scopul de crea un contrast puternic. Face parte din colectia de lux Roberto Cavalli Home no.3.

Detalii

656,00 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapetul de vinil cu nuante albicioase este dedicata spatiilor luminoase si vitrate. Incaperile potrivite pentru un astfel de tapet sunt cele atat dintr-o locuinta precum livingurilor, dressingurilor, holurilor, camerelor de zi si cele matrimoniale cat si spatiilor comerciale precum zonele de birou, restaurant, saloanelor de spa si de infrumusetare. Face parte din colectia de lux Roberto CavallI Home no.3. Atmosfera si ambianta ce se realizeaza pe baza acestui tapet este extrem de prietenoasa si eleganta prin nuantele palide dar cu un impact puternic asupra spatiilor.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet vinil
Culoare Crem
Latime Rola 70cm
Colectie Home 3
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.