Tapet vinil crem model uni 70 cm latime Home 3 Roberto Cavalli 14054

Roberto Cavalli Roberto Cavalli

14054

Produs Nou

Tapet de vinil nuante uniformizate deschise Roberto Cavalli 14054 Expand

Acest model de tapet este unic prin nuantele de auriu, arigintiu si crem aplicate uniform pe intreaga suprafata de tapet. Este un model simplu si clasic ce creeaza o atmosfera placuta . Face parte din colectia Roberto Cavalli Home no.3.

Detalii

656,00 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapet din material de vinil prezinta o textura extrem de fina prin nuantele albicioase de argintiu. Acest model de tapet este destinat incaperilor cu pereti multicolori, tocmai de a scoate in evidenta tonalitatea si contrastul dintre acestia. Un astfel de tapet se gaseste in colectia celebra Roberto Cavalli Home no.3. Atmosfera ce se creeaza pe baza acestui tapet sensibil si rafinat este una placuta si specifica momentelor de relaxare si socializare. Cromatica acestuia reprezinta puritatea si sinceritatea cu care a fost tratat. Incaperile potrivite pentru un astfel de spatiu sunt cele dintr-o locuinta cat si celor din spatiile comerciale.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet vinil
Culoare Crem
Latime Rola 70cm
Colectie Home 3
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.