Tapet vinil crem model uni 53 cm latime Carlotta - Cristiana Masi 1272

Cristiana Masi Cristiana Masi

1272

Produs Nou

Tapet vinil crem model uni 53 cm latime Carlotta - Cristiana Masi 1272 Expand
Tapet din vinil cu model clasic uni, cu textura dungata. Un model cu prestanta si elegant, care are si proprietatea de a face incaperea sa para mai luminoasa, datorita nuantei folosite. Materialul este lavabil, iar culoarea rezistenta la lumina puternica. Tapetul face parte din colectia Carlotta de la Cristiana Masi.

Detalii

219,90 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapet sufragerie vinil cu texturi verticale, dinamice, intr-o nuanta placuta de crem. Frumusetea tapetului cu linii verticale consta in versatilitatea de a oferi incaperii fie un stil clasic, fie un look trendy, in functie de mobilierul si elementele de decor alese. Acest model de tapet, in culori neutre, ar arata excelent combinat cu un decor modern minimalist. Puteti opta pentru un singur perete acoperit cu tapetul in dungi verticale, vopsindu-i pe ceilalti intr-una din nuantele din paleta de culori ale tapetului. In plus, liniile verticale au calitatea de a oferi iluzia optica de inaltime, fiind perfecte pentru spatiile cu tavan jos.

Caracteristici

Material Vinil
Stil Clasic
Tip Produs Tapet vinil
Culoare Crem
Latime Rola 53m
Colectie Carlotta
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.