Tapet vinil crem model in dungi 70 cm latime Theodora - Cristiana Masi 7015

Cristiana Masi Cristiana Masi

7015

Produs Nou

Tapet vinil crem model in dungi 70 cm latime Theodora - Cristiana Masi 7015 Expand
Tapet cu model clasic in dungi cu motive sofisticate in tonuri deschise de crem si accente stralucitoare aurii. Creeaza iluzia optica de marire in orice spatiu. Materialul este lavabil, iar culoarea rezistenta la lumina puternica. Dimensiunea unei role este de 70cm x10.05m, repetarea modelului este de 53cm. Tapetul face parte din colectia Theodora de la Cristiana Masi.

Detalii

384,90 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapet din vinil cu model deosebit in dungi cu motive clasice, in tonuri deschise de crem si accente argintii. Un model cu prestanta si elegant, care are si proprietatea de a face incaperea sa para mai inalta, datorita dungilor folosite. Culoarea deschisa reda senzatia de expansivitate, usurinta, suavitate, putand fi folosit cu succesc la amenajarea spatiilor inguste, dar si in acele locuri unde se doreste crearea unui efect de spatialitate. De asemenea, tapetul reflecta cu succes lumina, transformand incapera intr-una luminoasa. Poate constitui piesa centrala intr-un living sau dormitor rezidential, dar se poate folosi si in decorarea camerelor de hotel, a restaurantelor, birourilor sau salilor de festivitati.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet vinil
Culoare Crem
Latime Rola 70cm
Repetare Model 53cm
Colectie Theodora
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.