Tapet vinil crem model floral damasc 70 cm latime Rialto - Portofino 305011

PORTOFINO PORTOFINO

305011

Produs Nou

Tapet vinil crem model floral damasc 70 cm latime Rialto - Portofino 305011 Expand
Modelul floral - damasc, este pus in evidenta prin nuantele deschise si prin designul dinamic. Designul prezinta elemente vegetale abstracte ce conduc la crearea unei ambiante naturale in camera. Acest design este distinctiv prin compozitia detaliilor si finetea texturii care interpreteaza motive florale inspirate din arta traditionala. Inserarea de arta aplicata este folosit pentru a produce dinamism intregii incaperi.

Detalii

461,16 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapet din vinil cu model clasic, subtil, crem deschis, mat, pe un fond crem sidefat. Cele doua tonuri deschise de crem si modelul delicat induc o atmosfera feminina, eleganta incaperii. De asemenea, nuantele deschise au proprietatea de a mari optic incaperea si de a reflecta lumina, facand camera sa para mai luminoasa. Este ideal pentru amenajarea dormitoarelor, saloanelor si livingurilor.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet vinil
Culoare Crem
Latime Rola 70cm
Repetare Model 64cm
Colectie Rialto
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.