Tapet vinil crem model floral 70 cm latime Penelope - Cristiana Masi 7220

Cristiana Masi Cristiana Masi

7220

Produs Nou

Tapet vinil crem model floral 70 cm latime Penelope - Cristiana Masi 7220 Expand
Model floral, in nuante luxuriante de crem si insertii aurii. Modelul este alcatuit din motive florale,vegetale puse in evidenta intr-un stil aparte de nuante de culoare inchisa, slab accentuate. Nuantele stralucitoare redau stilul feminin printr-un model grafic foarte practic, ce nu se va demoda niciodata.

Detalii

379,90 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapet dormitor din vinil cu model floral crem, cu insertii aurii discrete. Cremul este o culoare ofertanta, mereu la moda. Se potriveste in orice fel de design, este elegant si placut. Alaturi de alb, cremul este o alegere potrivita pentru fundal. Luminos, elegant si neutru, cremul poate fi folosit cu succes pentru pereti, indiferent de tipul de design interior. Puteti crea cu ajutorul lui atat ambiante moderne, cat si rustice, in functie de elementele de mobilier si decor pe care le folositi.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet vinil
Culoare Crem
Latime Rola 70cm
Repetare Model 64cm
Colectie Penelope
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.