Tapet vinil crem maro model Damasc 70 cm latime Home 3 Roberto Cavalli 14042

Roberto Cavalli Roberto Cavalli

14042

Produs Nou

Tapet de vinil auriu argintiu Roberto Cavalli 14042 Expand

Tapet din vinil cu textura unica ce pune accentul pe modelul Damasc. Jocul de culori este pus in valoarea de lumina, nuantele crem si maro pot sa varieze spre un auriu placut. Acet tip de tapet se poate combina cu alte modelul uni, din aceasi gama pentru a da un plus de unicitate incaperii. Dimensiunea unei role este de 70cmx10m, repetarea modelului este de 64cm. Culoarea este rezistenta la lumina puternica, iar materialul este lavabil.

Detalii

656,00 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapet din vinil cu un fond deschis cu scopul de a reflecta modelul realizat intr-o maniera eleganta si rafinata prin nuantele calde de auriu si argintiu cu mici reflexe spre negru. Au aspect floral datorita faptului ca doresc sa scoata in evidenta un cadrul natural si sa creeze o atmosfera prietenoasa si pura. Este destinata incaperilor unde lumina are un rol fundamental de a reflecta contrastele ce se formeaza pe baza cromaticii date pentru a marii si inalta spatiul. Este un model clasic si sensibil prin tratarea cu delicatete a intregii suprafete de tapet. Aceasta exemplificare este regasita in colectia de lux Roberto Cavalli Home no.3.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet vinil
Culoare Maro/Crem
Latime Rola 70cm
Repetare Model 64cm
Colectie Home 3
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.