Tapet vinil crem gri model in dungi 53 cm latime Classic Top - Zambaiti Parati 6242

Zambaiti Parati Zambaiti Parati

6242

Produs Nou

Tapet vinil crem gri model in dungi 53 cm latime Classic Top - Zambaiti Parati 6242 Expand
Tapet din vinil model in dungi verticale este un tapet cu adevarat deosebit, deoarece va scoate din anonimat orice incapere unde urmeaza sa fie montat oferind un decor unic, elegant si distins. Tapetul va aduce un caracter aparte intr-o incapere, avind puterea de a schimba vizual un interior, aducind personalitate si originalitate spatiilor amenajate. Materialul este lavabil, iar culoarea rezistenta la lumina puternica.

Detalii

210,00 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapet din vinil cu model in dungi, intr-o combinatie spectaculoasa de negru, crem si gri, cu texturi mat-lucioase. Clasicele dungi verticale se intalnesc cu designul modern intr-un tapet deosebit, care va oferi un plus de inaltime camerei. In tonuri crem si gri inchis, acest tapet este perfect pentru spatiile cu tavan jos. Poate fi folosit pentru toti peretii sau puteti imbraca un singur perete, transformandu-l in punctul focal al intregii incaperi. Asortati-l cu un tapet uni, intr-una dintre nuantele din paleta sa de culori.

Caracteristici

Material Vinil
Stil Clasic
Tip Produs Tapet vinil
Culoare Crem/Gri
Latime Rola 53cm
Colectie Classic Top
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.