Tapet vinil crem auriu 70 cm latime Home 3 Roberto Cavalli 14006

Roberto Cavalli Roberto Cavalli

14006

Produs Nou

Tapet de vinil auriu Roberto Cavalli 14006 Expand

Acest tapet din vinil auriu cu un fundal de culoare bej deschis face parte din colectia celebra Roberto Cavalli Home no.3. Este un model clasic, dar cu un impact puternic asupra spatiilor. Creeaza o atmosfera prietenoasa dedicata momentelor de relaxare.

Detalii

656,00 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapetul de vinil de culoare auriu si bej deschis este un model elegant din colectia de lux Roberto Cavalli Home no.3. Este dedicat spatiilor de zi, livingurilor dintr-o locuinta cat si receptiile hotelurilor prestigioase, restaurantelor cu mobiliere intr-un stil arhitectural clasic simplu care sa puna in evidenta lumina cu efect de rafinitate pura, eleganta si cu o amploare corecta data de acest model. Se aplica usor pe suprafata propusa si se deslipesc usor. Atmosfera ce se creeaza in aceste spatii in care sunt aplicate acest model de tapet este una placuta si calda.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet vinil
Culoare Crem/Auriu
Latime Rola 70cm
Repetare Model 64cm
Colectie Home 3
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.