Tapet vinil crem albastru model cu frunze 1.06 m latime Tosca - Cristiana Masi 4408

Cristiana Masi Cristiana Masi

4408

Produs Nou

Tapet vinil crem albastru model cu frunze 1.06 m latime Tosca - Cristiana Masi 4408 Expand
Model cu frunze de tapet din vinil. Nuantele contrastante de crem si albastru, pun in evidenta modelul clasic si elegant. Se potriveste in camerele inalte, generoase, dar si in cele mai mici. Materialul este lavabil si rezistent la lumina puternica. Tapetul face parte din colectia Tosca de la Cristiana Masi.

Detalii

459,90 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapet din vinil pe suport de non woven in nuante de crem si albastru. Modelul inspirat din natura aduce note clasice si moderne deopotriva. Tiparele clasic-moderne si stilul ludic fac din acest tapet suportul perfect pentru inflorescente pe pereti si medalioane cu motive clasice. Fondul crem, acoperit cu o pulbere discreta argintie, induce o atmosfera calda, confortabila, contrastand cu griul albastrui, nobil, creandu-se un echilibru unic.Texturile mat-stralucitoare ale acestui tapet degaja o atmosfera eleganta, sofisticata.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet vinil
Culoare Crem/Albastru
Latime Rola 1.06m
Repetare Model 70cm
Colectie Tosca
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.