Tapet vinil crem 70 cm latime Home 3 Roberto Cavalli 14092

Roberto Cavalli Roberto Cavalli

14092

Produs Nou

Tapet de vinil auriu argintiu Roberto Cavalli 14092 Expand

Acest model de tapet de lux este regasit in faimoasa colectie Roberto Cavalli Home no.3. Este o exemplicare extrem de rafinata si eleganta specifica pentru incaperile inalte, largi si luminoase. Combinatia de culori pot sa varieze in functie de lumina si punctul de privirii, astfel culoarea crem, va prinde o nuanta subtila de auriu. Mai multe modele tapet dormitor de la Roberto Cavalli gasiti pe www.tapet-magazin.ro.

Detalii

656,00 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapet din vinil cu nuante deschise de crem, regasit in colectia de lux Roberto Cavalli Home no.3. Prezinta cele mai rafinate texturi imbinate cu formele elegante si simple. Prin multitudinea de nuante de crem, creeaza un contrast usor intre lumina si umbra. Tapetul este dedicat spatiilor inalte, deschise si largi, unde lumina joaca un rol important. Atmosfera ce se creeaza este una placuta si calda.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet vinil
Culoare Crem
Latime Rola 70cm
Colectie Home 3
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.