Tapet vinil crem 70 cm latime Home 3 Roberto Cavalli 14084

Roberto Cavalli Roberto Cavalli

14084

Produs Nou

Tapet de vinil auriu si argintiu Roberto Cavalli 14084 Expand

Acest model de tapet din vinil face parte din colectia de lux Roberto Cavalli Home no.3. Alternarea de textura cat si combinatia de culori deschise ofera un aer sutbil si luxuriant, potrivita oricarei incaperi.

Detalii

656,00 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapetul din vinil de culoare crem prezinta un model unic in eleganta si rafinament. Acest model face parte din colectia de lux Roberto Cavalli Home no.3. Este destinat incaperilor unde lumina joaca un rol important in dezvoltarea umbrelor si a contrastelor. Mobilierul potrivit pentru un astfel de tapet trebuie sa faca parte din stilurile arhitecturale Clasic, Contemporan, Art Nouveau, Art Deco pentru a pune in evidenta cromatica placuta si vesela a acestui model de tapet. Atmosfera ce se creeaza pe baza acestuia este una calma, linistita, stare de spirit buna si motivationala.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet vinil
Culoare Crem
Latime Rola 70cm
Repetare Model 40cm
Colectie Home 3
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.