Tapet vinil crem 70 cm latime Home 3 Roberto Cavalli 14080

Roberto Cavalli Roberto Cavalli

14080

Produs Nou

Tapet de vinil argintiu negru si gri Roberto Cavalli 14080 Expand

Tapet din vinil. Nuantele de crem pot varia in functie de lumina si punctul privirii, spre un argintiu, auriu si gri. Designul tapetului este format dintr-un amestec de nuante deschise si texturi. Dimensiunea unei role este de 70cmx10m, repetarea modelului este de 40cm. Culoarea este rezistenta la lumina puternica, iar materialul este lavabil. Tapetul face parte din colectia Home 3 - Roberto Cavalli.

Detalii

656,00 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapetul de material vinil este un model inedit pentru spatiile luminoase cu rolul de a reflecta un contrast puternic intre lumina si umbra. Spatiile destinate unui astfel de model sunt cele in care lumina patrunde in mare parte pe timpul zilei pentru a realiza un contrast uniform. Atmosfera este una desavarsitoare prin eleganta si luxul dat de tapet. Incaperile pot fi cele dintr-o locuinta cat si cele din spatiile comerciale. Ne putem referi atat la holuri luminoase, dormitoare, camerelor de zi cat si zonelor de birou, receptilor si saloanelor de infrumusetare si spa.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet vinil
Culoare Crem
Latime Rola 70cm
Repetare Model 40cm
Colectie Home 3
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.