Tapet vinil crem 70 cm latime Home 3 Roberto Cavalli 14073

Roberto Cavalli Roberto Cavalli

14073

Produs Nou

Tapet de vinil auriu si argintiu Roberto Cavalli 14073 Expand

Tapet din vinil cu un aspect elegant si rafinat este potrivit incaperilor luxoase. Pe fondul crem sunt inserate modele florale de mari dimensiuni. Acest tip de design este unul placut, luminos ofera un aer romantic, placut si cald. Dimensiunea unei role este de 70cmx10m, repetarea modelului este de 40cm. Culoarea este rezistenta la lumina puternica, iar materialul este lavabil. Tapetul face parte din colectia Home 3 - Roberto Cavalli.

Detalii

656,00 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Aceasta exemplificare de tapet este una deosebita din colectia de lux Roberto Cavalli Home no.3. Este un model destinat unor incaperi mobilate intr-un stil Art Nouveau, Art Deco, Modern, Clasic si Contemporan deoarece modelul de tapet este extrem de rafinat si incomparabil. Potrivit unor spatii de locuinta precum dormitoarelor, camerelor de zi, holurilor dar si spatiilor comerciale precum zonelor de birou, restaurantelor, saloanelor de infrumusetare. Se utilizeaza usor la aplicare, este rezistent la lumina puternica si impotriva focului. Ambianta ce se creeaza este una placuta si luminoasa datorita culorilor calde si a insertilor cu un aspect floral.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet vinil
Culoare Crem
Latime Rola 70cm
Repetare Model 40cm
Colectie Home 3
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.