Tapet vinil bej model uni 70 cm latime Home 3 Roberto Cavalli 14059

Roberto Cavalli Roberto Cavalli

14059

Produs Nou

Tapet de vinil cu nuante reci Roberto Cavalli 14059 Expand

Model de tapet din material de vinil este deosebit prin culorile cu un impact puternic. Este destinata unor incaperi vitrate, unde lumina reprezinta un factor fundamental in dezvoltarea unor contraste care sa puna in evidenta pe acesta.

Detalii

656,00 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapet de lux din vinil cu nuante inchise de bej, auriu si gri care pun in lumina cromatica specifica unui aspect rafinat si elegant. Este destinata incaperilor unde lumina joaca un rol fundamental in dezvoltarea contrastelor prin umbrele proprii si purtate. Este destinata unor incaperi luxoase, cu un rafinament pur si spatioase ,inalte, luminoase dar mobilate intr-un Stil Art Nouveau, Art Deco, Clasic si Contemporan cu scopul de a scoate in evidenta o ambianta calda si fina. Astfel de incaperi pot fi cele dintr-o locuinta a unei familii, cat si a spatiilor comerciale precum cafenelelor, restaurantelor etc.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet vinil
Culoare Bej
Latime Rola 70cm
Colectie Home 3
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.