Tapet vinil bej model uni 70 cm latime Home 3 Roberto Cavalli 14053

Roberto Cavalli Roberto Cavalli

14053

Produs Nou

Tapet de vinil cu nuante deschise uniforme Roberto Cavalli 14053 Expand

Tapet din vinil, uni, intr-o nuanta de crem. Culoarea poate sa varieze in functie de punctului privirii si luminozitate, avand nuante de argintiu si auriu. Tapetul are o textura placuta ce pune accent pe culoritul in degrade. Acest model de tapet este unic prin nuantele deschise si uniforme prezente pe inteagra suprafata. Dimensiunea unei role este de 70cmx10m, modelul nu prezinta pierderi.

Detalii

656,00 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapet din vinil cu nuante deschise de argintiu care sa scoata in evidenta luminozitatea spatiului, puritatea si acuratetea acestuia. Aceasta exemplificare a tapetului este una inedita prin nuantele palide ce se formeaza special pentru incaperile unde lumina nu reprezinta factorul forte de iluminare a spatiului. Prin urmare acest tapet este potrivit spatiilor care formeaza o incapere mica deoarece prin acesta exemplificare se modifica visual spatiul intr-o zona inalta si spatioasa datorita nuantelor albe ale tapetului. Acest model de tapet face parte din colectia de lux Roberto Cavalli Home no.3

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet vinil
Culoare Bej
Latime Rola 70cm
Colectie Home 3
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.