Tapet vinil bej 70 cm latime Home 3 Roberto Cavalli 14095

Roberto Cavalli Roberto Cavalli

14095

Produs Nou

Tapet de vinil auriu argintiu Roberto Cavalli 14095 Expand

Tapetul de vinil auriu si bej prezinta una din modele care fac parte din colectia Robert Cavalli Home no.3. Este dedicat unor spatii de zi cu un caracter luxos si elegant. Culoarea dominanta contribuie la o atmosfera placuta si stralucitoare.

Detalii

656,00 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Aceasta colectie de tapet de lux vinil bej regasit in faimoasa colectie Roberto Cavalli Home no.3. Reliefeaza un design clasic si simplu aplicat delicat pe un fundal care sa creeze o atmosfera de lux dar placuta. Culoarea de baza este bej, o nuanta destinata incaperilor de zi luxuoase si unde lumina joaca un rol important in realizarea contrastului dintre lumina si umbra avand ca stil arhitectural Art Deco, Art Nouveau, Clasic, Contemporan si Modern. Daca te uiti atent o sa vezi o stralucire intensa, aceasta fiind o alta caracteristica a acestei colectii exclusiviste.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet vinil
Culoare Bej
Latime Rola 70cm
Colectie Home 3
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.