Tapet vinil bej 70 cm latime Home 3 Roberto Cavalli 14076

Roberto Cavalli Roberto Cavalli

14076

Produs Nou

Tapet de vinil auriu Roberto Cavalli 14076 Expand

Acest model de tapet din vinil auriu este destinat incaperilor cu o eleganta si un rafinament atat la nivelul mobilierului clasic cat si a spatiului in sine. Face parte din colectia de lux Roberto Cavalli Home no.3, destinata incaperilor inalte. Mai multe modele tapet dormitor de la Roberto Cavalli gasiti pe www.tapet-magazin.ro.

Detalii

656,00 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapetul de vinil este un model clasic datorita insertiilor realizate cu o mare precizie. Culoarea predominanta pe acest tapet este auriu, o nuanta dedicata luxului si a rafinamentul fin. Tapetul este regasit in colectia de lux Roberto Cavalli Home no.3, dezvoltata in colaborare cu distribuitorul nostru din Italia. Este destinata incaperilor unde lumina joaca un rol important in realizarea contrastelor dintre lumina si umbra. Astfel de incaperi pot fi cele dintr-o locuinta precum dormitoarelor matrimoniale si living-urilor cat si cele comerciale precum zonelor de birou, saloanelor de infrumusetare si spa

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet vinil
Culoare Bej
Latime Rola 70cm
Repetare Model 40cm
Colectie Home 3
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.