Tapet vinil auriu model uni 70 cm latime Rialto - Portofino 305038

PORTOFINO PORTOFINO

305038

Produs Nou

Tapet vinil auriu model uni 70 cm latime Rialto - Portofino 305038 Expand
Model uni, de tapet din vinil. Nuanta de auriu aduce eleganta si lux in orice incapere. De asemenea, complementeaza orice tip de mobilier. Se poate folosi cu alte modele de tapet floral sau cu jocuri geometrice. Dimensiunea unei role este de 70cm x10.05m. Tapetul face parte din colectia Rialto de la Portofino.

Detalii

461,16 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapet din vinil auriu, cu aspect luxos, grandios. Apartinand campului cromatic al galbenului, auriul este asociat, in general, ideilor de putere, bogatie si lux, proprii metalului pretios de la care deriva numele culorii.In doze potrivite, auriul confera spatiului luminozitate, caldura si un caracter festiv. De asemenea, aurul, si implicit, auriul, sunt strans legate de ideea de perfectiune. Tapetul auriu este destinat spatiilor pretentioase, rafinate, spre exemplu birourile directoriale si saloanele de festivitati.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet vinil
Culoare Auriu
Latime Rola 70cm
Colectie Rialto
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.