Tapet vinil auriu model uni 53 cm latime Venezia - Portofino 76027

PORTOFINO PORTOFINO

76027

Produs Nou

Tapet vinil auriu model uni 53 cm latime Venezia - Portofino 76027 Expand
Tapet din vinil, model uni in nuante de auriu. Aceasta culoare functioneaza foarte bine ca fundal pentru alte obiecte de atractie: precum mobilier, decoratii sau alte accesorii care pot fi in culori contrastante. Permite patrunderea usoara a luminii naturale in interiorul camerei si face sa para mai mare.

Detalii

301,00 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapet din vinil auriu, cu aspect luxos, grandios. Apartinand campului cromatic al galbenului, auriul este asociat, in general, ideilor de putere, bogatie si lux, proprii metalului pretios de la care deriva numele culorii.In doze potrivite, auriul confera spatiului luminozitate, caldura si un caracter festiv. De asemenea, aurul, si implicit, auriul, sunt strans legate de ideea de perfectiune. Tapetul auriu este destinat spatiilor pretentioase, rafinate, spre exemplu birourile directoriale si saloanele de festivitati.

Caracteristici

Material Vinil
Stil Clasic
Tip Produs Tapet vinil
Culoare Auriu
Latime Rola 53cm
Colectie Venezia
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.