Tapet vinil alb roz model cu buline 53 cm latime Blooming Garden - Cristiana Masi 4162

Cristiana Masi Cristiana Masi

4162

Produs Nou

Tapet vinil alb roz model cu buline 53 cm latime Blooming Garden - Cristiana Masi 4162 Expand
Tapet din vinil, cu buline roz pe fundal alb. Alegand acest tapet puteti evada intr- o atmosfera de vis, cu ajutorul nuantei diafane.Culorile pastelate ajuta la obtinerea unei uniticitati a interioarelor, prin simpitate si finete. Dimensiunea unei role este de 53cm x10.05m, repetarea modelului este de 1.9cm. Tapetul face parte din colectia Blooming Garden de la Cristiana Masi.

Detalii

169,90 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapet bucatarie din vinil cu buline roz pe fond alb. Frumusetea tapetului cu buline consta in versatilitatea de a oferi incaperii fie un stil clasic. Puteti opta pentru un singur perete acoperit cu tapetul cu buline, vopsindu-i pe ceilalti intr-una din nuantele din paleta de culori ale tapetului. Este potrivit pentru amenajari moderne sau romantice, putand fi folosit in livinguri, dormitoare, holuri, bucatarii, dar si resturante sau cafenele.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet vinil
Culoare Alb/Roz
Latime Rola 53cm
Repetare Model 1.9cm
Colectie Blooming Garden
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.