Tapet vinil alb ivory model floral 70 cm latime Home 3 Roberto Cavalli 14037

Roberto Cavalli Roberto Cavalli

14037

Produs Nou

Tapet de vinil cu nuante deschise Roberto Cavalli 14037 Expand

Aceast tip de tapet din material de vinil este extrem de deosebit datorita nuantelor calde si palide. Acest tapet scoate in evidenta incaperi spatioase, luminoase dar cu atmosfera extrem de placuta dedicate momentelor de socializare.

Detalii

656,00 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapet din vinil cu nuante deschise de bej, auriu si gri care pun in lumina cromatica specifica unui aspect rafinat si elegant. Este destinata incaperilor unde lumina joaca un rol fundamental in dezvoltarea contrastelor prin umbrele proprii si purtate. Se potriveste unor incaperi luxoase si spatioase , mobilate intr-un stil arhitectural Art Nouveau, Art Deco, Clasic si Contemporan cu scopul de a scoate in evidenta o ambianta calda si fina. Astfel de incaperi pot fi cele dintr-o locuinta a unei familii precum dormitoarelor matrimoniale, camerelor de zi, holurilor cat si spatiilor comerciale precum cafenelelor, restaurantelor etc.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet vinil
Culoare Alb ivory
Latime Rola 70cm
Repetare Model 32cm
Colectie Home 3
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.