Tapet vinil alb crem model in dungi 53 cm latime Blooming Garden - Cristiana Masi 4150

Cristiana Masi Cristiana Masi

4150

Produs Nou

Tapet vinil alb crem model in dungi 53 cm latime Blooming Garden - Cristiana Masi 4150 Expand
Tapet din vinil, in nuantele alb si crem, in dungi verticale. In tonuri de crem, acest tapet este perfect pentru spatiile cu tavan jos. Poate fi folosit pentru toti peretii sau puteti imbraca un singur perete, transformandu-l in punctul focal al intregii incaperi. Asortati-l cu un tapet uni, intr-una dintre nuantele din paleta sa de culori.

Detalii

169,90 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapet din vinil cu model in dungi crem cu alb. Cremul este o culoare ofertanta, mereu la moda. Se potriveste in orice fel de design, este elegant si placut. Alaturi de alb, cremul este o alegere potrivita pentru fundal. Luminos, elegant si neutru, cremul poate fi folosit cu succes pentru pereti, indiferent de tipul de design interior. Clasicele dungi verticale se intalnesc cu designul modern intr-un tapet deosebit, care va oferi un plus de inaltime camerei.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet vinil
Culoare Alb/Crem
Latime Rola 53cm
Colectie Blooming Garden
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.