Tapet vinil alb argintiu 70 cm latime Home 3 Roberto Cavalli 14001

Roberto Cavalli Roberto Cavalli

14001

Produs Nou

Tapet de vinil argintiu Roberto Cavalli 14001 Expand

Acest model de tapet din vinil argintiu cu un fundat deschis de culoare bej deschis face parte din celebra colectie Roberto Cavalli Home no.3. Este un model clasic si simplu dar cu un impact puternic de eleganta si rafinament asupra spatiuliu propus.

Detalii

656,00 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapetul de vinil argintiu este un model din colectia de lux Roberto Cavalli Home no.3, dezvoltata in colaborare cu Emiliana Parati, reliefeaza o exemplificare eleganta si rafinata prin dobandirea stilului clasic pur. Este dedicat spatiilor de zi, a livingurilor din locuinte dar si a incaperilor precum restaurentelor, saloanelor de lux de infrumusetare, a recepritilor, zone de asteptare din diferite cladiri de birou cu un rang inalt in societate. Atmosfera ce se creeaza pe baza acestui tapet este una plina de lumina, armonie, calda, curata, pura, eleganta si in principat o nuanta de rafinament pur.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet vinil
Culoare Alb/Argintiu
Latime Rola 70cm
Repetare Model 64cm
Colectie Home 3
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.