Tapet hartie verde roz model floral Lotus Blossom Vintage 70 cm latime Galleria Prestigious 1601/284

Prestigious Prestigious

1601/284

Produs Nou

Tapet hartie verde roz model floral Lotus Blossom Vintage 70 cm latime Galleria Prestigious 1601/284 Expand
Acest tapet din hartie se remarca cel mai mult prin jocurile florale si nuantele diverse de verde si roz. Modelul ofera o imagine picturala a florilor. Datorita calitatii, materialul este lavabil si rezistent la lumina puternica. Dimensiunea unei role este de 70cm x10m, repetarea modelului este de 70cm. Tapetul face parte din colectia Galleria de la Prestigious.

Detalii

593,46 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapet floral din hartie cu model floral. Acest tapet ofera un spatiu dominat de armonie si fericire, in intreaga incapere, datorita detaliilor de nuanta rozalie, nuanta ce semnifica puritatea, gingasia. Atasat pe un perete frontal, acest model reda o imagine cromatica armonioasa. Aceste modele florale, proiectate si imprimante in design, incorporeaza principiile acestui design vegetal: echilibru, proportie, ritm, contrast, armonie si unitate. Aceasta forma grafica confera o imagine de lux, eleganta, conferind o atmosfera somptuoasa oricarei incaperi.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet hartie
Culoare Verde/Roz
Latime Rola 70cm
Repetare Model 70 cm
Colectie Galleria
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.