Tapet hartie verde crem model floral Eleonara Willow 70 cm latime Galleria Prestigious 1600/629

Prestigious Prestigious

1600/629

Produs Nou

Tapet hartie verde crem model floral Eleonara Willow 70 cm latime Galleria Prestigious 1600/629 Expand
Tapet din hartie cu fond crem si cu o imagina picturala a florilor pe nuante de verde. Alternarea de texturi si nuante creeaza un designul romantic, adaugand un plus de personalitate in fiecare incapere. Materialul este lavabil, iar culoarea rezistenta la lumina puternica.

Detalii

593,46 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapet din hartie cu model clasic deosebit, cu insertii de motive florale, in nuante vii, inserat pe un fond crem. Acest design este distinctiv prin compozitia detaliilor si finetea texturii. Aceste modele florale, proiectate si imprimante in design, incorporeaza principiile acestui design vegetal: echilibru, proportie, ritm, contrast, armonie si unitate. Modele ornamentale impresive exprima sentimentul de stil si rafinament. Cromatica ambiental pastelata depaseste granita standardului arhitectural, avand ca scop reliefarea unei atmosfere romantice, evidentierea decoratiunilor si a elementelor de mobilier prin tonuri puternice, extravagante de gri, bej sau crem, unde motivele florale aduc un plus de savoare si personalitate.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet hartie
Culoare Alb/Verde
Latime Rola 70cm
Repetare Model 53 cm
Colectie Galleria
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.