Tapet hartie portocaliu gri model geometric Remix 52 cm latime Studio Prestigious 1625/402

Prestigious Prestigious

1625/402

Produs Nou

Tapet hartie portocaliu gri model geometric Remix 52 cm latime Studio Prestigious 1625/402 Expand
Tapet din hartie cu model clasic. Cromatica ambiental pastelata, mata compusa din nuantele de gri, crem si portocaliu, depaseste granita standardului arhitectural, avand ca scop reliefarea unei atmosfere calde, evidentierea decoratiunilor si a elementelor de mobilier prin tonuri puternice, unde motivele geometrice aduc un plus de savoare si personalitate. Material lavabil si rezistent la lumina puternica.

Detalii

323,46 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapet din hartie cu model clasic in nuante de portocaliu, gri si bej. Cromatica ambiental pastelata depaseste granita standardului arhitectural, avand ca scop reliefarea unei atmosfere romantice, evidentierea decoratiunilor si a elementelor de mobilier prin tonuri puternice, extravagante de gri, bej sau portocaliu, unde motivele geometrice aduc un plus de savoare si personalitate. Imaginatia devine astfel cuvantul de ordine al trendului retro. Nuantele de gri combinate cu cele crem redau spatiului interior un simt atemporal. Poate fi folosit ca un design independent, orizontal sau vertical.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet hartie
Culoare Crem/Gri
Latime Rola 52cm
Repetare Model 38 cm
Colectie Studio
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.