Tapet hartie gri unicolor Charm Vintage 70 cm latime Galleria Prestigious 1606/284

Prestigious Prestigious

1606/284

Produs Nou

Tapet hartie gri unicolor Charm Vintage 70 cm latime Galleria Prestigious 1606/284 Expand
Tapet din hartie unicolor, gri. Materialul este lavabil, iar culoarea rezistenta la lumina puternica. Culoarea linistita, eleganta si calda ofera luminozitate si relaxare. Combinat cu alte culori puternice ale mobilierului sau accesorii, va aduce un aer unic in orice tip de incapere.

Detalii

453,06 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapet din hartie cu model clasic gri. Nuantele deschise vor fi mereu cel mai simplu de asortat in orice incapere, datorita ambiantei pe care o degaja. Permite luminii naturale in interiorul camerei si face sa para mai mare. Veti fi uimit de modul in care acesta poate aduce un plus de eleganta. Fondul de culoare deschisa pune in evidenta obiectele din incaparea dumnevoastra, fiind usor de asortat. Este ideal a fi folosit in incinta saloanelor, salilor de festivitate, chiar si dormitoare, deoarece exprima nonsalanta, punand in evidenta orice mobilier.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet hartie
Culoare Gri
Latime Rola 70cm
Repetare Model 53 cm
Colectie Galleria
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.