Tapet hartie gri model geometric Ditto 52 cm latime Studio Prestigious 1623/276

Prestigious Prestigious

1623/276

Produs Nou

Tapet hartie gri model geometric Ditto 52 cm latime Studio Prestigious 1623/276 Expand
Tapet din hartie cu model clasic in nuante mate de gri, bej dar si negru, pe un fond alb. Este usor de asortat cu mobilier minimalist. Nuantele de gri pot fi combinate cu nuante tari ce se pot regasi la piesele de mobilier. Datorita cadrului original si destins pe care il reda este recomandat pentru incaperi ce se doresc a fi personalizate in acest stil. Tapetul face parte din colectia Studio de la Prestigious

Detalii

323,46 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapet din hartie cu model clasic in nuante de gri, bej dar si negru, pe un fond alb. Modelul foloseste linii curbe de curgere pe un fundal alb pentru a crea un design cu adevarat unic. Acesta este ideal pentru cei care doresc un efect modern, dar subtil, folosind elemente ale stilului clasic, dar dandu-i o imagine in stil contemporan. Intregul design ofera un simt vintage, dar poate fi folosit in mod egal intr-un cadru mai contemporan. Nuantele de gri pot fi combinate cu nuante tari ce se pot regasi la piesele de mobilier. Pentru o continuitate vizuala se poate alege o culoare deschisa pentru pardoseala. Datorita cadrului original si destins pe care il reda este recomandat pentru incaperi ce se doresc a fi personalizate in acest stil.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet hartie
Culoare Alb/Gri
Latime Rola 52cm
Repetare Model 8 cm
Colectie Studio
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.