Tapet hartie gri model geometric Cubix 52 cm latime Studio Prestigious 1631/909

Prestigious Prestigious

1631/909

Produs Nou

Tapet hartie gri model geometric Cubix 52 cm latime Studio Prestigious 1631/909 Expand
Tapet deosebit din hartie cu model geometric dinamic. Acest design uimitor ofera un efect fantastic pe perete - se produce un efect de dinamism, fapt ce reda spatialitate vizuala pentru orice camera. Culoarea unor elemente geometrice poate sa varieze in functie de lumina si punctul privirii, devenind un gri-argintiu. Nuantele tapetului, il fac potrivit pentru diferite tipuri de incaperi si se potriveste cu orice tip de mobilier, fiind o culoare versatila.

Detalii

323,46 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapet din hartie cu model clasic geometric in nuante de gri. Cu ajutorul acestui tapet se produce un efect de dinamism, fapt ce reda spatialitate vizuala pentru orice camera. Nuantele ce se intregesc intre ele coordoneaza tot in jurul camerei pentru un aspect elegant. Inserarea de arta aplicata este folosita pentru a produce dinamism interioarelor. Prezinta un tipar ritmic cu o margine de tip masculina, forma grafica fiind accentuata de umbra delicata imprimata, profunda.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet hartie
Culoare Gri
Latime Rola 52cm
Repetare Model 18 cm
Colectie Studio
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.