Tapet hartie crem gri model zig-zag Limit 52 cm latime Studio Prestigious 1626/276

Prestigious Prestigious

1626/276

Produs Nou

Tapet hartie crem gri model zig-zag Limit 52 cm latime Studio Prestigious 1626/276 Expand
Atat prin culorile mate, cat si prin modelul de linii in zig-zag, acest tip de tapet este unul elegant potrivit mai multor tipuri de incaperi. Jocul culorilor este pus in evidenta prin trecerea de la nuante calde la nuante mai reci. Dimensiunea unei role este de 52cm x10m, repetarea modelului este de 53cm.

Detalii

323,46 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapet din hartie cu model clasic ce combina nuantele de gri pe un fond deschis. Acest model poate fi integrat intr-un spatiu atat contemporan cat si retro. Simetria linilor ofera un joc al perceptiei vizuale. Jocul non-culorilor redau un contrast unic, incaperea capatand astfel atmosfera unui spatiu de relaxare. Aceasta forma grafica confera o imagine de lux, eleganta, redand o atmosfera somptuoasa. Reprezinta alegerea potrivita pentru incaperi generoase, cat si pentru dormitoare, vestibule. Pentru o imagine echilibrata se poate combina cu piese de mobilier in culori tari.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet hartie
Culoare Crem/Gri
Latime Rola 52cm
Repetare Model 53 cm
Colectie Studio
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.