Tapet hartie albastru verde model floral Lotus Blossom Porcelain 70 cm latime Galleria Prestigious 1601/047

Prestigious Prestigious

1601/047

Produs Nou

Tapet hartie albastru verde model floral Lotus Blossom Porcelain 70 cm latime Galleria Prestigious 1601/047 Expand
Tapet din hartie cu model clasic floral in nuante proaspete de verde si albastru. Florile redate printr-un aspect pictural creeaza un mediu placut, feminin. De asemenea, tapetul se poate combina cu alte tipuri de tapet uni, din aceeasi gama de culori, pentru a oferi un design stilizat si unic. Dimensiunea unei role este de 70cm x10m, repetarea modelului este de 70cm.

Detalii

593,46 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapet din hartie floral, in nuante de albstru si verde. Culoarea albastru permite sa analizam lucrurile cu entuziasm, degajand un mediu calm, linistit. Acest tapet ofera o ambianta armonioasa a intregii incaperi, datorita detaliilor colorate albastru, nuanta ce semnifica luxul, eleganta. Atasat pe un perete frontal, acest model reda o imagine dramatica, in contrast cu imaginea peretilor opusi. Cromatica ambiental pastelata depaseste granita standardului arhitectural, avand ca scop reliefarea unei atmosfere romantice, evidentierea decoratiunilor si a elementelor de mobilier. Motivele florale si geometrice aduc un plus de savoare si personalitate. Imaginatia devine astfel cuvantul de ordine al trendului retro. Aceasta forma grafica confera o imagine de eleganta, creand o atmosfera somptuoasa oricarei incaperi.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet hartie
Culoare Albastru/Verde
Latime Rola 70cm
Repetare Model 70 cm
Colectie Galleria
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.