Tapet hartie albastru model geometric Ditto 52 cm latime Studio Prestigious 1623/047

Prestigious Prestigious

1623/047

Produs Nou

Tapet hartie albastru model geometric Ditto 52 cm latime Studio Prestigious 1623/047 Expand
Acest tapet se remarca cel mai mult prin jocurile de umbra si lumina, datorita bulinelor de aceeasi dimensiune si coloritului in combinatii de albastru inchis si albastru deschis. Desi mat, tapetul imbraca frumos orice tip de incapere, oferind luminozitate, stil si unicitate. Datorita calitatii, materialul este lavabil si rezistent la lumina puternica. Dimensiunea unei role este de 52cm x10m, repetarea modelului este de 8cm.

Detalii

323,46 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapet din hartie cu model clasic in nuante de albastru inchis si albastru deschis. Aceasta culoare permite sa analizam lucrurile cu entuziasm, degajand un mediu calm, linistit. Permite luminii naturale in interiorul camerei si face sa para mai mare. Daca lumina naturala nu patrunde in camera indeajuns, puteti adauga acest tapet cu efecte creative. Modelul prezinta buline de aceleasi dimensiuni in nuante de albastru, pentru un joc de umbre si lumini. Aceaste nuante functioneaza foarte bine ca fundal pentru alte obiecte de atractie: precum mobilier, decoratii sau alte accesorii care pot fi in culori contrastante. Veti fi uimit de modul in care acesta poate aduce un plus de eleganta. Coloritul este, de asemenea, foarte practic si ideal pentru mai multe tipuri de incaperi.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet hartie
Culoare Alb/Albastru
Latime Rola 52cm
Repetare Model 8 cm
Colectie Studio
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.