Tapet hartie albastru model floral Oleander Porcelain 70 cm latime Galleria Prestigious 1604/047

Prestigious Prestigious

1604/047

Produs Nou

Tapet hartie albastru model floral Oleander Porcelain 70 cm latime Galleria Prestigious 1604/047 Expand
Tapet deosebit din hartie cu model clasic floral in nuante metalizate de albastru. Aceste modele florale, proiectate si imprimante in design, incorporeaza principiile acestui design vegetal: echilibru, proportie, ritm, contrast, armonie si unitate. Acest tip de tapet se poate combina cu alte nuante din aceasi gama, mai deschise, pentru a duce un plus de luminozitate incaperii. Materialul este lavabil, iar culoarea rezistenta la lumina puternica

Detalii

517,86 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapet din hartie cu model floral clasic deosebit, in nuante de albastru. Acest design uimitor ofera un efect fantastic pe perete - cu detalii sclipitoare pe un fundal gri in nuante regale si electrice, ideal pentru orice camera. Detaliile fine metalice ce ies in evidenta, coordoneaza tot in jurul camerei pentru un aspect elegant. Atasat pe un perete frontal, acest model reda o imagine dramatica, in contrast cu imaginea peretilor opusi. Designul imprimat ofera un aspect luxuriant, stilat, iar imaginea pe care o creeaza camerei este luminoasa.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet hartie
Culoare Albastru
Latime Rola 70cm
Repetare Model 64 cm
Colectie Galleria
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.