Tapet hartie albastru gri model zig-zag Limit 52 cm latime Studio Prestigious 1626/047

Prestigious Prestigious

1626/047

Produs Nou

Tapet hartie albastru gri model zig-zag Limit 52 cm latime Studio Prestigious 1626/047 Expand
Tapet deosebit din hartie cu model clasic in dungi orizontale zig-zag in nuante mate de albastru si gri. Acest design delicat va adauga o textura frumoasa peretilor. Expresivitatea liniilor accentueaza caracteristicile obiectelor din imprejurimi, iar cea mai vizibila trasatura a unei ambiante in stil clasic este decorul formal. Mobilierul este scos in evidenta cu ajutorul acestui model, albastrul fiind o culoare usor de asortat. Mai multe modele tapet dormitor de la Prestigious gasiti pe www.tapet-magazin.ro.

Detalii

323,46 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapet deosebit din hartie cu model clasic in dungi orizontale zig-zag in nuante de albastru si gri. Dungile sunt concepute a fi mereu la moda,iar aceasta idee cu dungi in nuante diferite este perfecta ca un design de sine statator, fie folosit vertical sau orizontal, putand sa coordoneze, de asemenea, intreaga ambianta a incaperii. Aceasta combinatie eleganta cu accente de albastru reda cu adevarat creativitate peretilor, fiind un model pentru care puteti opta in orice incapere. Intreaga incapere primeste o noua imagine spatiala, fiind in mare parte caracterizata printr-un dinamism ritmic unitar datorita acestui model. Modelul prezinta un degrade a culorii, fapt ce semnifica eleganta si totodata luxul. Acest design delicat va adauga cu siguranta o textura frumoasa peretilor. Expresivitatea liniilor accentueaza caracteristicile obiectelor din imprejurimi, iar cea mai vizibila trasatura a unei ambiante in stil clasic este decorul formal. Se recomanda optarea acestui design in incaperi larg deschise, luminate, fiind un model ritmat, expresiv. Mobilierul este scos in evidenta cu ajutorul acestui model, albastrul fiind o culoare usor de asortat.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet hartie
Culoare Albastru/Gri
Latime Rola 52cm
Repetare Model 53 cm
Colectie Studio
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.