Tapet hartie alb verde Mano 52 cm latime Studio Prestigious 1624/575

Prestigious Prestigious

1624/575

Produs Nou

Tapet hartie alb verde Mano 52 cm latime Studio Prestigious 1624/575 Expand
Tapet din hartie in nuante de bej si verde deschis. Modelul inserat este unul cu puncte nedefinite ce se repeta in mod regulat. Alternarea de nuante mate, alb si verde, este una placuta ce ofera si un aer linistitor, calm. Dimensiunea unei role este de 52cm x10m, repetarea modelului este de 18cm.

Detalii

312,66 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapet din hartie cu model deosebit, clasic ,in nuante de alb si verde deschis. Detaliile fine redau un aspect unitar si uniform intregii incaperi, adaugand totodata un sentiment de regularitate a peretilor. Atmosfera caracteristica este redata de reinterpretarea articolelor vintage, reconditionarea lor, imbinarea armonioasa a celor noi cu cele vechi, creand o noua identitate. Acest design prezinta un tipar ritmic cu o margine de tip feminina, forma grafica fiind accentuata de nuanta de culoare verde imprimata, profunda. Contribuie in mod placut la luminozitatea incaperii rezultatul fiind unul de efect si totodata de armonie. Acesta este un design simplu dar eficient, oferind o abordare libera pentru locuinta.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet hartie
Culoare Alb/Verde
Latime Rola 52cm
Repetare Model 18 cm
Colectie Studio
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.