Tapet hartie alb gri model floral Calia 52 cm latime Studio Prestigious 1622/909

Prestigious Prestigious

1622/909

Produs Nou

Tapet hartie alb gri model floral Calia 52 cm latime Studio Prestigious 1622/909 Expand
Tapet din hartie cu model clasic intr-o nuanta de culoare gri pe fond neutru alb. Modelul este alcatuit din motive florale puse in evidenta intr-un stil aparte prin diferenta de nuante a unei singure culori, slab accentuate. Nuantele mate redau stilul feminin printr-un model grafic foarte practic. Dimensiunea unei role este de 52cm x10m, repetarea modelului este de 64.5cm.

Detalii

345,06 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tapet din hartie cu model clasic intr-o nuanta de culoare gri, pe un fond neutru alb. Modelul este alcatuit din motive florale, vegetale puse in evidenta intr-un stil aparte prin diferenta de nuante a unei singure culori, slab accentuate. Nuantele mate redau stilul feminin printr-un model grafic foarte practic, ce nu se va demoda niciodata. Paleta de nuante de culori infrumuseteaza in mod sofisticat acest design elegant. Pentru o imagine luxurianta a incaperii, culoarea gri este o alegere excelenta in orice casa. Inspirat din stilul traditional, modelul creeaza ambianta somptuoasa camerei, prin forma petalele sublime ce intregesc designul. Reprezinta alegerea perfecta pentru a crea o atmosfera eleganta, relaxanta si astfel imbogatind camera armonios. Mai multe modele de tapet de la Prestigious le puteti gasi pe www.tapet-magazin.ro.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Tapet hartie
Culoare Alb/Gri
Latime Rola 52cm
Repetare Model 64.5 cm
Colectie Studio
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.