Panel decorativ vinil multicolor 136 cm latime Home 3 Roberto Cavalli 14140

Roberto Cavalli Roberto Cavalli

14140

Produs Nou

Tapet de vinil multicolor Roberto Cavalli 14140 Expand
Panel decorativ din vinil, este extrem de deosebit prima imaginea ilustrata: un tigru, insertii florale si o imagine luxoasa. Jocul de culori este un placut, dar mai ales luxuriant. Marimea unui panel este de 1.36 x 3m.

Detalii

1 100,00 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Panel decorativ din vinil multicolor face parte din colectia de lux Roberto Cavalli Home no.3. Este un model unicat prin aspectul floral realizat din culori vesele si calde precum rosu, alb, galben si prin animatia care sugereaza un caracter puternic pur. Este destinata incaperilor unde lumina patrunde pe tot parcursul zile si formeaza un contrast uniform. Spatiile potrivite pentru un astfel de tapet sunt cele dintr-o locuinta cat si cele din spatiile comerciale in special florariile si restaurantele. Atmosfera este una placut si calda specifica momentelor de relaxare si de socializare.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Modern
Tip Produs Panel decorativ
Culoare Multicolor
Latime Rola 136cm
Colectie Home 3
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.