Panel decorativ vinil maro rosiatic 1500 Crystals model Damasc 70 cm latime Home 3 Roberto Cavalli 14114

Roberto Cavalli Roberto Cavalli

14114

Produs Nou

Panel decorativ vinil maro rosiatic 1500 Crystals model Damasc 70 cm latime Home 3 Roberto Cavalli 14114 Expand
Panel decorativ din vinil cu nuante metalizate de maro, bej, auriu cu un aspect simetric pe intregul acestuia. Prezinta o textura fina de diferite nuante care trasmite o stare de echilibru a unui spatiu. Datorita insertiilor de cristale, ofera un ae luxos, unic potrivit pentru mai multe tipuri de incaperi.

Detalii

2 120,00 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Acest model panel decorativ este unic prin nuantele calde si reci ce au loc in creare unui spatiu care sa trasmita o stare de spirit pozitiva. Acest tapet este regasit in colectia eleganta Roberto Cavalli Home no.3. Este potrivit incaperilor luminoase datorita cristalelor aplicate fin pe insertiile de culoare aurie cu scopul de a pune in evidenta contrastele ce se pot crea. Astfel de incaperi pot fi cel putin dintr-o locuinta a unei familii sau unor spatii comerciale atat timp cat mobielierul si finisajele sunt executate intr-o maniera stilistica arhitecturala Clasica , Contemporana sau Moderna. Este usor de aplicat pe suprafata propusa.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Panel decorativ
Culoare Maro
Latime Rola 70cm
Colectie Home 3
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.