Panel decorativ vinil maro auriu 1500 Crystals 70 cm latime Home 3 Roberto Cavalli 14110

Roberto Cavalli Roberto Cavalli

14110

Produs Nou

Panel decorativ vinil maro auriu 1500 Crystals 70 cm latime Home 3 Roberto Cavalli 14110 Expand
Acest panel decorativ din vinil face parte din colectia Roberto Cavalli Home no.3. Este un model extrem de rafinat si elegat prin multidudinea cristalelor aplicate pe tapet. Culorile dominante sunt auriul si maroul care reliefeaza un contrast puternic de lumina.

Detalii

2 120,00 lei

cu TVA

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

Livram in toata tara

Designeri de top te pot ajuta

Calitate garantata

0720 040 820

Cumpara de inca 1 500,00 lei si primesti Livrare Gratuita !

Detalii

Tipul acesta de panel decorativ dinvinil cu strasuri de cristal prezinta o eleganta la un nivel inalt. Culoarea aurie imprimata pe un fundal inchis de culoare maro creeaza un contrast puternic, dar important deoarece impreuna pun in evidenta cristalele. Este destinata incaperilor cu stil Art Noveau, Modern, Contemporan si Clasic. Acest tip de tapet prezinta o mare rezistenta la lumina puternica, se aplica usor pe perete, este rezistent la apa si la foc. Este destinat incaperilor inalte si prestigioase cum ar fi camerele de zi in special in locul unde se serveste masa , dar este un bun exemplu si pentru dormitoare matrimoniale si spatiilor festive aplicate in zonele nemobilate. Scoate in evidenta o stralucire si o eleganta inedita. Mai multe modele de tapet de la Roberto Cavalli le puteti gasi pe www.tapet-magazin.ro.

Caracteristici

Material Non woven
Stil Clasic
Tip Produs Panel decorativ
Culoare Maro/Auriu
Latime Rola 70cm
Colectie Home 3
Accept

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea lor.